13 de marzo de 2012

•365/365• ...última!Acabo el projecte de 365 dies casi com el vaig començar: en una foto de la meua càmera. La diferència és que en estos 365 dies he canviat de càmera, espero que per a millor, i ara tinc una Canon 40D! No he tingut la oportunitat de provar-la molt, a l'hivern no apeteix tant fer fotos però per sort ja arriba la caloreta i espero fer-ne moltíssimes!

Ara fa un any anunciava el nou repte de pujar una foto cada dia, hi ha dies que he cumplit a temps i altres que se'm passaven les hores i ho tenia que pujar al cap d'uns dies. Però aquí estan, 365 fotos, millors o pitjors, i una petita "obligació" per agafar la càmera a sovint.

Fent click aquí es poden veure totes les fotos del blog en format Polaroid. Ara no se qué faré en lo blog, si canviar-li el nom i seguir posant fotos de tant en tant, o deixar-lo així per al record. De totes maneres, també tinc el de disseny, el flickr, pinterest, facebook, twitter i el blog més actiu d'ara: wacapaka. Així que no em perdreu de vista!

Només em queda dir gràcies als que heu anat possant "me gusta" cada dia al facebook quan penjava una foto, i als que heu anat comentant al blog :D
Fins una altra!
:)

4 comentarios:

 1. Felicitats carinyo! Molt bon projecte per al currículum :D

  ResponderEliminar
 2. hombre! l'últim dia i me comenta lo xic :D jaja gràcies kriñet!

  ResponderEliminar
 3. El ultimo día es el fin y el comienzo de un nuevo proyecto. Y ademas mejorado con la experiencia de todo este año. Te propongo que tu próximo proyecto sea compartido: Mirades desde l'Ebre.

  ResponderEliminar
 4. ui, ui...eso ya son palabras mayores! jaja de momento yo ayudo con el diseño, después ya se verá!

  ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...